Recenzije

Laži – T. M. Logan

Laži – T.M. Logan
Izdavač: Stilus Knjiga

Prevela: Lidija Toman

Ovaj triler je zaista teško odložiti na stranu, zato ga ne započinjite ako nemate dovoljno vremena da ga i dovršite, jer će vas sigurno držati budnima cijelu noć kao što je to bilo u mom slučaju. Roman je pisan tako da pratimo kako se iz dana u dan sabotira miran život jednog nastavnika i kako brzo njegov brak propada zbog laži koje izlaze na površinu i kojima nema kraja.

33692036_2084346228500275_7153081599842582528_n

Joeu Lynchu je ovo poslijepodne kao i svako drugo, nakon posla pokupio je sina Williama iz vrtića i krenuo kući. Na semaforu spazi auto svoje supruge i nije mu jasno što ona radi ovdje umjesto da je na poslu. Mel je jako zaposlena žena i većinu dana provodi u uredu ili na sastancima koji znaju trajati cijeli dan. Iako nema razloga sumnjati u svoju ženu, Joe krene za njom. Njegova supruga Mel se zaustavila u garaži jednog hotela i otišla. Joe ju je pratio do hotelskog restorana i ugledao kako razgovara s njihovim prijateljem Benom. Cijelo vrijeme dok ih čeka da izađu razmišlja o čemu su njih dvoje uopće mogli razgovarati. Naravno da mu i prevara prolazi kroz glavu, ali ne vjeruje da bi ga vlastita žena varala.

Kad Mel izađe s parkirališta Joe se uputi do Bena te nakon kratkog prepiranja započne naguravanje i Ben završi na podu, gadno udari glavom, ostane u nesvijesti i počne krvariti. U tom trenu se pojavljuje William i jedva dišući daje ocu do znanja da ima napadaj astme. Joe nema rezervnu pumpicu u autu, a ni u Williamovom ruksaku. Sad mora odlučiti da li spasiti sina ili Bena koji je u nesvijesti. Joe brzo odvozi Williama kući i pronalazi pumpicu te olakšava disanje svom četverogodišnjaku. Čim je pomogao Williamu vraća se u hotelsku garažu pomoći Benu, ali njega tamo više nema.

Ovdje tek kreće prava lavina problema za Joea, otkrivanje laži i smicalica u koje će upasti. Zavoljet ćete ovog nevinog čovjeka i htjeti mu pomoći u svakom novom poglavlju, ali to jednostavno nije moguće. Vidjet ćete koliko osoba može biti slijepa na ono što joj se događa pred očima.

Ako tražite triler prepun uzbuđenja s brzom radnjom i dobro planiranim tragovima, dobili ste ga. Ne samo da donosi na vidjelo što sve laži mogu učiniti, već i kako društveni mediji igraju veliku ulogu u razotkrivanju i uništavanju nečijeg života. Ovaj triler vodi vas na put prepun laži i osveta, put u kojem ćete uživati.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s