Recenzije

Opasna ljubav – Colleen Hoover

Opasna ljubav – Colleen Hoover
Izdavač: Naklada Neptun
Prevela: Zrinka Budak

Sumnjam da postoji netko tko nije čitao ni jednu knjigu ove autorice. Colleen Hoover je najpoznatija spisateljica ljubavnih romana, YA romana i ženske fikcije. Osnivačica je http://www.bookwormbox.com gdje je do sada donirala više od milijun dolara raznim dobrotvornim organizacijama. Njene priče su jedinstvene, dobro napisane i moćne što njena publika i prepoznaje. Uspostavlja duboku vezu između likova, prenosi strast svojim pisanjem i teme su uvijek jako emocionalne.

‘Opasna ljubav’ je još jedna njena jedinstvena i jako emotivna priča o gubitku, životnoj okrutnosti, privlačnosti ali prije svega pričao o ljubavi. Prvo upoznajemo Tate, mladu medicinsku sestru koja se useljava u bratov stan i započinje novu životnu avanturu. Prvi njezin susret s Milesom Archerom, muškom polovicom ove priče nije nimalo privlačan. Naime Miles je pijan ležao na ulazu u stan upravo kad je Tate tamo pristigla. Brat ju je zamolio da ga uvede u stan da tamo prespava, jer Miles je njegov dobar prijatelj, pilot.

Opasna ljubav nije priča o ljubavi na prvi pogled već priča o neizbježnoj privlačnosti koji su Tate i Miles osjećali jedno prema drugom. Milesova prošlost nije im ostavila mogućnost da započnu bilo kakvu vezu, i jedino što su mogli je biti prijatelji s povlasticama. Oboje su pristali na taj dogovor, ali jedna strana se sve više zaljubljivala u drugu i takav odnos nije mogao dugo potrajati. Nisu željeli iste stvari ili možda ipak jesu? Je li njihova ljubav dovoljno jaka da izliječi Milesovu bolnu prošlost?

Opasna citat

Ova priča će vas emocionalno iscrpiti, ali i pokazati vam da nakon najgorih životnih nesreća ljubav ipak može pronaći način da vam pomogne. Sadrži savršenu ravnotežu emocija, uzbuđenja, tajanstvenosti i romantike. Od samog početka nismo vidjeli punu sliku Milesove prošlosti, nego je svaka scena dodavala po komadić slagalice koja se na kraju složila u jednu tešku i bolnu priču. Milesov lik ima jako zagonetan, tajanstven i osjetljiv karakter, prošlost koja mu je ugasila želju za budućnosti, a on nije mogao, ali nije ni želio krenuti dalje. On je lik kojeg ćete poželjeti zagrliti i utješiti dok budete čitali ovu knjigu. Autorica je stvorila dva karakterno snažna lika i stvorila nam dojam njihove realnosti. Dok čekamo nove prijevode knjiga omiljene ‘CoHo’ svakako ne propustite pročitati i ovu. 🙂

 

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s