Recenzije

U službi orbulatora – Bobbie Peers

U službi orbulatora – Bobbie Peers
Izdavač: Naklada Ljevak
Preveo: Munib Delalić

U službi orbulatora treći je dio serijala o hrabrom dvanaestogodišnjem razbijaču šifri Williamu Wentonu. Bobbie Peers je norveški filmski scenarist i redatelj, a debitantskim romanom ‘Kradljivac luridija’, prvim dijelom ovog serijala osvojio je uglednu norvešku nagradu za dječju književnost. Uskoro će se snimati i film prema tom uzbudljivom i napetom romanu za djecu.

39120518_2026130107411518_4874059437326729216_n

Radnja se zbiva u Londonu, gdje Big Ben najedanput prestane otkucavati. Isti taj Big Ben se ponovno pojavljuje samo u veličini tetrapaka za mlijeko, čudno zar ne? Iznenada stiže i novi tajanstveni lik, samoprozvani ”Agent orbulatora” čija pojava označava i novu avanturu za Williama i njegovu prijateljicu Isciu. Na neobičan način William se vraća u institut za istraživanje, gdje se puno toga promijenilo otkad je posljednji put bio tamo, i shvaća da je jedino rješenje u borbi protiv zlih sila da se on i Iscia suoče s novim pogibeljnim opasnostima i razbiju nove moćne i nemoguće šifre.

Ova knjiga sadrži pravu dozu napetosti koju će uspješno prenijeti i na vas. Misterij se nastavlja i u ovom zadnjem nastavku zato nemojte da ga vaši klinci propuste. Praznici traju još kratko, ali vaši osnovnoškolci imaju dovoljno vremena za pročitati ovu trilogiju.

U suradnji s Nakladom Ljevak jedan primjerak ove knjige može biti vaš. Na Facebook stranici Books&Sweets ispod objave ove recenzije upišite ‘ŽELIM KNJIGU’ i jedan/a od vas će ju i osvojiti. ❤

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s