Recenzije

Šef iz snova – Vi Keeland

Pravo urnebesno smiješno štivo našlo se ovog ljeta u KDS kolu za srpanj. Ovo je seksi, zabavna i pomalo romantična priča o zabranjenoj uredskoj romansi. Klišej naravno jer je on šef, a ona njegova zaposlenica, ali ponekad je baš ovakva knjiga ono što nam treba. Strast između sudionika ove zabranjene romanse je tu od prve stranice, ali dobit ćete i pozadinsku priču koja nije uvijek tako ružičasta. Vi Keeland je američka autorica ljubavnih romana, poznati bookworm i žena koja obavezno ima svoj kindle u rukama dok na semaforu čeka da se upali zeleno svjetlo, jer šteta je gubiti dragocjeno vrijeme kad možete čitati.

20180825_133051-01

 

Nakon najčudnijeg prvog spoja ikad, Reese nije mogla zaboraviti stranca kojeg je upoznala tu večer u restoranu. Iako se na prvu činio kao potpuni kreten dokazao se kao šarmantan i zanimljiv, a uz sve to i vrlo zgodan. No on nije muškarac s kojim je Reese bila na spoju tu večer. Šanse da ga ponovo sretne su gotovo nikakve, sve dok se ne zaputi u teretanu s tipom s kojim se viđa nekoliko tjedana i tamo ponovo sretne njega. Chase Parker je zgodni biznismen, vlasnik firme koja proizvodi kozmetičke proizvode za žene i upravo njegova firma traži novog marketinškog stručnjaka, a Reese traži novi posao, jako prigodno 😉  Chase nije bio zainteresiran za zapošljavanje Reese u svojoj firmi, ali njegov tim stručnjaka je bio oduševljen s njom pa je ubrzo počela tamo i raditi. Strast i privlačnost među njima je rasla iz dana u dan, polako su padale maske i otkrivale su se tajne iz prošlosti.

šef citat 1

Ova knjiga predstavlja savršenu mješavinu svega što biste mogli tražiti u jednoj seksi, zaraznoj, ljubavnojpriči. Uživat ćete u ovom romanu, smijat ćete se glasno od prve do posljednje stranice jer je pisan na takav urnebesan način. U moru ovakvih knjiga, ovo je jedna koja će se malo istaknuti nad ostalima. Pa ako je ovo vaš omiljeni žanr onda ju ne propustite pročitati.

Izdavač: Znanje

Prevela: Silvia Sinković

 

 

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s