Recenzije

Priče za laku noć za mlade buntovnice 2 – Elena Favili i Francesca Cavallo

Nije iznenađenje da je zbirka priča o 100 izvanrednih žena najuspješniji novi naslov u povijesti crowdfundinga. Prva knjiga ‘Priče za laku noć za mlade buntovnice’ prodana je u više od milijun primjeraka i prevedena na desetke jezika. Isto tako postoji cijeli niz pokušaja kopiranja ove knjige, ali ona je jedinstvena. Ovog mjeseca smo dobili i nastavak ‘Priče za laku noć za mlade buntovnice 2’ koji za razliku od prvog dijela sadrži priče o 100 hrabrih žena koje su izabrali čitatelji.

‘Buntovnice’ su nastale zbog neke vrste frustracije koje su autorice osjećale zbog nedostatka uzora za djevojčice, te su odlučile ponuditi alternativu Pepeljugi, i pokazati da su nekoć kao i sad postojale hrabre žene znanstvenice, sutkinje, sportašice, glazbenice i političarke sve sa svojim izvanrednim pričama.

U ovom drugom dijelu tako ćete pročitati inspirativne priče pjevačica Beyonce i Madonne, poznate komičarke i tv voditeljice Ellen DeGeneres i književnice J.K.Rowling, kao i mnoge druge. ‘Buntovnice’ su sjajan poklon vašim kćerima, sestrama, nećakinjama i prijateljicama, i ovu zbirku priča baš kao i prvi dio morate imati na svojim policama.

Izdavač: Znanje
Prevela: Anda Bukvić Pažin

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s