Uzdrmano kraljevstvo – Erin Watt


Završnica serijala o Royalima i završnica Eastonove priče napokon je stigla. #teameaston Uzdrmano kraljevstvo peti je nastavak i zasad posljednji, a kako je prošla knjiga završila napeto, vjerujem da su ju ljubitelji serijala jedva dočekali. Knjiga se nastavlja tamo gdje je stala radnja romana Posrnuli princ. Doznajemo tko je ozlijeđen i koliko su teške ozljede. Hartley je u nesreći pretrpjela težu ozljedu glave i izgubila pamćenje. I dok je njezino sjećanje puno praznina, u život joj ulaze neki novi likovi. Instinkti joj govore da je Easton opasan i više nije sigurna kome može vjerovati. Osjećaj je previše zbunjujuć i teško joj se samoj boriti sa svime što ju je dočekalo.

”Ne trebaju mi sjećanja da znam kako je ovo najbolji poljubac koji sam ikad doživjela i ako ću ga zapamtiti kao svoj prvi poljubac, stvarno sam sretnica.”

Većina vas zna da jako volim ovaj serijal bez obzira na to koliko su priče nerealne i pomalo nezamislive u stvarnom životu. Pravi su guilty pleasure i knjige za odmor od svakodnevice pa me pomalo rastužuje činjenica da je serijalu došao kraj. Kako sam već napomenula Posrnuli princ završio je pravim cliff hangerom pa sam imala razne teorije oko toga što se točno dogodilo, naravno sve su bile pogrešne. Moram priznati da mi je kraj djelovao pomalo zbrzan i da je to moglo biti odrađeno i malo bolje, a isto tako priča o blizancima je ostala nedorečena, naravno da nas zanima što je s njima bilo dalje. Iako je zadnja ovo mi je možda i najmanje draga knjiga u serijalu, ali nije pokvarila moje obožavanje istog.

Uživala sam u čitanju ovog serijala koji kod čitatelja izaziva pravu ovisnost. Hvala Stilus knjiga na prijevodu ovog serijala do samog kraja.

Izdavač: Stilus knjiga

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s