IZJAVA O PRIVATNOSTI

Svi podaci pohranjeni na ovoj stranici su u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR).
Niti jedan podatak nije pohranjen automatski i bez Vaše privole. Osobni podaci mogu biti korišteni isključivo za postavljanje komentara na tekst. Dakle, Vaše ime i prezime, kao i E-mail pošta biti će korišteni isključivo za ostavljanje kometara na stranici te za stupanje u kontakt s Vama u smislu da se odlučite postaviti mi neki upit, kako bih Vam na isti mogla odgovoriti.
Vaše podatke neće dobiti niti jedna privatna ili pravna osoba osim zahtjeva koji dolaze od strane državnih institucija.
Sadržaj i linkovi na internetskoj stranici bookssweets.wordpress.com ponekad vas mogu odvesti na druga internet mjesta koja nisu u vlasništvu navedene stranice. Prethodno spomenuta internet mjesta imaju vlastita pravila o privatnosti te ova stranica ne odgovara za njihov sadržaj.
Brisanje Vaših podataka sa stranice bookssweets.wordpress.com možete zatražiti slanjem zahtjeva na booksandsweets.osvrti@gmail.com
Instagram i Facebook stranica Books&Sweets ponekad će imati darivanja. Ukoliko želite sudjelovati u darivanju, Vaši podaci odnosno ime  i prezime biti će korišteni u svrhu darivanja. Što znači da sudjelovanjem prihvaćate objavu svoga imena i prezimena na navedenim stranicama te u svrhu slanja nagrade koja je bila predmet darivanja na Vašu adresu.
                                             Dijana
                                                Books&Sweets